Op zondag 20 oktober houdt muziekvereniging DWS Arnhem de Herfstjam, een gezellige en spontane middag vol muziek! Tijdens dit evenement komen muzikanten van alle niveaus samen om hun talenten te laten horen en samen te jammen. Het publiek kan genieten van een gevarieerd muzikaal programma, onder het genot van een hapje en een drankje.

De muzikanten verzamelen zich om 13.00 uur om hun instrumenten en ideeën op elkaar af te stemmen. Vanaf 14.00 uur is het publiek van harte welkom om te komen luisteren en mee te genieten van de muzikale optredens. Het evenement duurt tot 17.00 uur en belooft een sfeervolle middag te worden vol verrassingen.

Muzikanten van alle niveaus zijn van harte welkom om mee te spelen! Of je nu net begint of al gevorderd bent, er is altijd plek voor jouw unieke sound. Het evenement vindt plaats in het clubgebouw van DWS Arnhem, gelegen aan de Korianderstraat 81 in Arnhem (zij-ingang bij Veerpolderstraat).

Entree:

Leden: gratis.
Niet-leden: €3,-, inclusief één consumptie per kaartje.
Kom langs en beleef een ontspannen middag vol muziek en gezelligheid! Voor meer informatie, bezoek onze website www.dwsarnhem.nl.

Zien we je op de Herfstjam? 🎶

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *