Wij nodigen jullie hierbij allemaal uit voor de Open Dag van Krachtstroom026. Vanaf 14.00 uur ’s middags is er in ons pand een breed scala aan activiteiten. DWS verzorgt dan ’s middags muziek.

Wie zijn Krachtstroom026?

De organisatie Krachtstroom026 is de ‘huisbaas’ van DWS. Zij verhuurt het pand aan ons maar ook aan andere mensen. Dat zijn vooral kunstenaars die er hun atelier hebben.

Wat gaat er gebeuren op 12 oktober?

Wij en de andere gebruikers van ons pand laten zien wat we doen. Dat betekent dat DWS muziek gaat maken. Ook de andere huurders vertonen dan letterlijk en figuurlijk hun kunsten!

Wat wordt er van DWS-leden verwacht?

Wij houden vanaf 14.00 uur een jamsessie. Dat betekent dat zo zo veel mogelijk leden met elkaar muziek mogen maken. Onder het motto: als we maar lol hebben! Dat gaat door totdat we er geen zin meer in hebben.

Vanaf 14.00 uur is dus iedereen welkom!

Mogen er ook andere mensen meespelen?

Ja, natuurlijk! Ken jij nog mensen die willen meespelen, zingen of gewoon willen komen luisteren? Iedereen is welkom.

Zoeken we nog hulp?

Ja, we kunnen alle hulp gebruiken! We zoeken mensen voor achter de bar, die bezoekers willen ontvangen met een kopje koffie of thee. Interesse? Neem contact met ons op!

Wat gebeurt er nog meer?

Andere gebruikers van Krachtstroom026 laten hun werk zien. Verder is er ’s avonds nog een optreden van DJ in de Kleine Zaal.

Tot hoe laat duurt het?

Het hele programma duurt tot 23 uur. Maar zo lang hoeven jullie natuurlijk niet te blijven. Het mag natuurlijk wel! Wij vinden het erg leuk als jullie met onze jamsessie meedoen.

Ik wil wél blijven tot ’s avonds. Waar ga ik eten?

De mensen van Krachtstroom026 gaan pizza’s bakken! Laat alstjeblieft zo snel mogelijk weten of je mee wil eten!

One Reply to “Open Dag Krachtstroom026: DWS doet mee met jamsessie”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *