DWS maakt al een tijdje muziek in het nieuwe pand aan de Korianderstraat. Zo raken we langzaam maar zeker gewend aan onze nieuwe locatie. Toch kunnen we deze grote stap niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom komt er een officiële opening van ons pand op zaterdag 20 april.

Wijkwethouder Mark Lauriks heeft beloofd de officiële openingshandeling te verrichten. Dit zal hij die zaterdag rond 14.00 uur doen. Vanaf 13.30 uur is de inloop.

Na dit bijzondere moment nodigen wij u van harte uit om met ons te genieten van een gezellige borrel. Ook laten verschillende groepen van DWS die middag horen wat ze kunnen.

DWS verhuist omdat we plaatsmaken voor woningbouw op de locatie van ons oude pand aan de Veerpolderstraat. Het afscheid van de locatie waar wij maar liefst 46 jaar onze passie voor muziek hebben gedeeld, is niet gemakkelijk voor ons. Maar we beseffen dat woningbouw broodnodig is en wij gunnen de toekomstige bewoners van deze plek dan ook van harte hun woonplezier!

Leden en vertegenwoordigers van andere muziekorganisaties en verenigingen uit de wijk zijn uitgenodigd. Ook buurtbewoners en medehuurders van Korianderstraat 81 zijn van harte welkom om de opening bij te wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *